Algemenevoorwaarden

Tuinmeubelen Tuinsets Loungesets Relaxgarden webshop

Prachtige tuinmeubelen mogen niet ontbreken in uw tuin of op het terras. De tuinmeubelen in onze webshop zorgen namelijk voor het complete plaatje dat u wilt creëren in uw tuin of op het terras. U kunt de tuinmeubelen namelijk helemaal naar uw eigen voorkeuren uitkiezen. U krijgt niet alleen een praktische, luxe en sfeervolle tuin, maar ook een heerlijk ontspannen tuin die perfect aansluit bij uw interieur of stijl. Relaxgarden is voorzien van een ruim assortiment die u keuze biedt uit verschillende stijlen, kleuren, maten en materialen zoals: wicker, textileen, aluminium, teak, polywood enzovoort. Voor iedereen zijn er mooie tuinmeubelen te vinden en wij helpen u graag met de keuze voor mooie en geschikte tuinmeubelen. Gaat uw voorkeur uit naar modern, klassiek, brocante of juist romantisch? Het is allemaal te vinden in onze webshop. Heeft u vragen of wilt u advies over een bepaald product, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. U kunt onze klantenservice bereiken door een mail te sturen naarinfo@relaxgarden.be of door ons te bezoeken in een van onze 2 showrooms te kampenhout en Roosdaal.

Een tuin zonder tuinmeubelen is ondenkbaar. De gezelligheid, sfeer en uitstraling die mooie tuinmeubelen met zich meebrengen zijn onmisbaar. Wanneer u echt van de buitenlucht wilt genieten dan bent u bij Relaxgarden aan het goede adres. Al onze producten zorgen ervoor dat u in uw tuin kunt genieten en ontspannen. Wij hebben prachtige loungesets en tuinsets waarop u alleen of samen met vrienden en familie echt kunt ontspannen. Lekker onderuit zakken met een goed boek, samen met uw partner een glas wijn drinken bij de ondergaande zon of gezellig dineren en borrelen met vrienden en familie. Het kan allemaal met onze tuinmeubelen. Mist u een stukje ontspanning in de tuin? Kijk dan is naar onze Ligbedden. Vindt u niet de juiste loungeset die bij u past, stel dan zelf je loungeset samen.

Ook voor de tuinmeubel accessoires kunt u bij ons terecht. Wij hebben parasols, opbergboxen, dienbladen, tafeltjes en meer. Wij nemen onze tuinmeubelen rechtstreeks af bij de fabrikanten, hierdoor zijn wij een officieel geautoriseerde tuinmeubelen dealer. Voordat wij de tuinmeubelen aan u verkopen worden deze onderheven aan een strenge kwaliteitscontrole. Hierdoor kunnen wij u de beste prijs en kwaliteit leveren. Uiteraard heeft u bij ons een lange garantie op alle tuinmeubelen. Kijkt u rustig door al onze fantastische tuinmeubelen en mocht u vragen dan kunt u ons altijd bellen of mailen.