BSP kachels

 
 
U wilt uw woning sfeervol verwarmen? Dan bent u bij “BSP kachels” aan het juiste adres. Met een klein gepassioneerd team van eigen mensen en door samenwerking met diverse specialisten hebben wij voor elke situatie de juiste oplossing. Volledig in eigen beheer adviseren, leveren en monteren wij totaal-oplossingen in sfeervol en duurzaam verwarmen.
In onze opgezette showroom onder het dak van tuincentrum “Relaxgarden” vindt u onder andere de pelletkachels van Palazzetti, Royal en Qlima. Maak ook kennis met de meest courante modellen houtkachels van Franco Belge en Jacobus. Voor diegene die houdt aan de klassieke modellen verdelen wij de kachels van Godin. Kom vrijblijvend langs en laat u informeren en inspireren.
Hout- en pellet kachels zijn tegenwoordig erg geliefd. Dit komt door de warmte en de gezelligheid welke een kachel met zich mee brengt. Een kachel geeft een fijne sfeer in huis. Ook zorgt een kachel voor een besparing in de portefeuille. Dit zijn al 2 goede redenen om een kachel aan te schaffen. Wij kunnen u daar bij helpen.