Garantie

Home > CatalogusJacuzzi > Garantie

IquehottubsIquehottubs jacuzzi

Wij verdelen het zweedse merk Iquehottubs. Kwalitatieve jacuzzi aan een betaalbare prijs!  Iquehottubs staat bekend om zijn energiezuinige, betrouwbare en gebruiksvriendelijke jacuzzi’s. In het gebruik en in uw portemonnee zult u ervaren dat een Ique jaccuzzi u de meeste waar voor uw geld biedt. Vanzelfsprekend bestaat het assortiment van Ique uit diverse modellen tuinspa’s met ieder een geheel eigen indeling, comfort en design.

IQUE HOTTUBS GARANTIEBEPALINGEN

Ique Hottubs gebruikt enkel de beste materialen en vakmanschap om u jacuzzi van de best mogelijke kwaliteit en afwerking te voorzien. Met uitzondering van onjuist gebruik en normale slijtage zal Iquehottubs u jarenlang zorgeloos plezier garanderen. In het geval er toch reparaties nodig zijn verwijs ik naar onderstaande garantiebepalingen.

KUIP
7 jaar beperkte garantie op de spa’s van Iquehottubs. IQue garandeert dat het acryl oppervlak van de Ique Spa vrij is van defecten in materiaal- en fabricagefouten voor zeven jaar. Bovendien is het oppervlakmateriaal van de acryl structureel gegarandeerd tegen lekken voor vijf jaar. Dit verwijst naar de oppervlakte van de acryl en heeft specifiek betrekking op de bescherming tegen blaasvorming, delaminatie of barsten voor een periode van vijf jaar en dit enkel op de modellen van Ique hottubs. Alle andere merken beperkte garantie tot 2 jaar.
Deze garantie geldt niet voor beschadigingen aan het oppervlak veroorzaakt door onjuist gebruik, bevriezing, slecht chemisch onderhoud, het gebruik van niet-goedgekeurde apparatuur of toebehoren, of enige andere schade veroorzaakt door verkeerde behandeling van de jacuzzi, onjuiste steunen/ondergrond. IQue zal de optie hebben voor reparatie of vervanging van de jacuzzi. De Spa eigenaar is verantwoordelijk voor eventuele kosten in de toegang tot, demontage of montage die vereist is.

APPARATUUR EN SANITAIR
2 Jaar beperkte garantie. Dit verwijst naar sanitair,lekken, jet afsluiters en elektrische onderdelen (pomp, motor en spa pack)
Deze producten zijn gegarandeerd voor een periode van 2 jaar vanaf de originele datum van aankoop om vrij te zijn van defecten veroorzaakt door slechte afwerking of materialen. De garantie is vrijgesteld van defecten van het product ten gevolge van bevriezing, slecht onderhoud, onjuiste water behandeling of enige andere die in de ogen van IQue of de verdeler hebben bijgedragen aan de beschadigde of onbruikbare apparatuur.

OMKASTING EN ANDERE
3 Jaar beperkte garantie. IQue garandeert dat het materiaal van de omkasting vrij is van defecten in materiaal- en fabricagefouten voor drie jaar. De garantie dekt enkel de structurele fouten met inbegrip van materiaal en fabricage. Verkleuring en verwering van het oppervlak zal van nature na verloop van tijd ontstaan en zijn geen gebreken.

1 jaar beperkte garantie. Dit verwijst naar de ozonator chip en toebehoren, pomp afdichtingen, O-rings, pakkingen, geïsoleerde Spacover, coverlift, trap, hoofdkussens, deksels en alle audio componenten.

IQue is niet verantwoordelijkheid voor schade of beduidende verliezen als gevolg van andere apparatuur verbonden met de IQue producten. Dit omvat maar is niet beperkt tot, MP3-spelers, audio/video apparaten, externe verwarmers en andere elektronische apparaten of aansluitingen.

DIVERSEN
Deze garantie geldt vanaf de datum van de oorspronkelijke winkelaankoop voor de originele koper en is niet overdraagbaar.
De garantiebepalingen zijn niet van toepassing indien het saldo van de aankoop niet volledig is betaald aan Ique of de verdeler hiervan.

Let op: Deze garantie dekt geen storing dankzij de nalatigheid van de eigenaar, het niet naleven van de juiste waterbehandeling en problemen als gevolg van verkeerde elektrische aansluitingen. De installatie van de jacuzzi dient te gebeuren door een erkend installateur