Over Ique

Home > Catalogus > jacuzzi > Over Iquehottubs jacuzzi

Het ultieme genot van een ZWEEDSE IQUE Spa/jacuzzi

Als zweedse fabrikant van jacuzzi’s levert Iquehottubs elk bubbelbad met een betrouwbare garantie, alsmede de best mogelijke service na verkoop. Wij verplichten ons ertoe te zorgen dat elke Ique spa is aangepast aan de eisen van de tijd en dus energiezuinig, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar is. Onze inzet wat betreft geavanceerde constructie en innovatie maakt Ique ongeëvenaard wat betreft functionaliteit, energiebesparing en kwaliteit. In het gebruik en in uw portemonnee zult u ervaren dat een Ique jacuzzi u de meeste waar voor uw geld biedt.

Vanzelfsprekend bestaat het assortiment van Ique uit diverse modellen met ieder een geheel eigen indeling, comfort en design. Door een enorme variatie in zitposities, aantal jets en de positie hiervan, slaagt Ique er telkens weer in om voor iedereen een jacuzzi naar wens te leveren.

Dat deze spa fabrikant uitsluitend gaat voor hoogstaande kwaliteit, is duidelijk te zien zodra u het service paneel wegneemt. Duurzame en zuinige spa pompen op rubbers geplaatst, balboa besturing met M7 technologie, ozon generator en een isolatie op basis van het “triple thermal shield” zorgt voor één van de meest energiezuinige jacuzzi’s in de spa industrie.

Ique gebruikt de nieuwste technologie op gebied van waterzuivering. Het water wordt gezuiverd aan zowel het oppervlak als de bodem met zijn dubbel vortex filtersysteem. Op deze manier wordt het water van de spa voor 100% gezuiverd en dit tot wel 5-6 keer per uur afhankelijk van de grootte van de spa. Deze nieuwe technologie samen met de ozon generator  maakt dat het water in een Ique jacuzzi kristalhelder blijft!

Optioneel is er ook de zoutelectrolyse mogelijk om het water zuiver en gezond te houden zonder al te veel onderhoud. Efficient en gebruiksvriendelijk.

De acryl kuip wordt versterkt met wel 6 lagen fiberglas op basis van polyester. Geen delaminatie, cracks, blisters en blaasvorming in de jacuzzi’s van Ique!

De degelijke uitstraling komt mede door de onderhoudsvrije PVC omkasting met houtstructuur. Nieuw in 2012 is de omkasting in gevlochten wicker dewelke u jacuzzi een luxueuze en unieke uitstraling geeft. Het is ook mogelijk om een volledige ombouw rond de jacuzzi te plaatsen op basis van wicker tuinmeubelen.  

De Eden Microsilk en Martinique Diamond wordt standaard geleverd met het nieuwe Balboa besturingsysteem BP2100 met grote kleuren LCD display en WIFI control unit. Hiemee kan je de spa op afstand bedienen. Er is ook een aplicatie voorzien voor op je smartphone of tablet. Handig als je uit verlof komt en de spa terug op temperatuur wil zetten of de filtercyclus wil aanpassen.

Kortom IQUE is een kwaliteit jacuzzi, whirlpool, hot tub of zoals de meeste hem noemen een spa.